Overrask hende med babyshower

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er din gode veninde, din søster eller en anden kvinde, du holder af, gravid? Saml kvinderne i hendes liv og overrask hende med et babyshower, hvor I fejrer hende og den kommende lille ny. Få inspiration til dagen her.

Sæt fantastiske rammer

Det perfekte babyshower kræver de perfekte rammer – og derfor skal du bruge tid på at planlægge dagen. Det betyder ikke, at du nødvendigvis skal arbejde i døgndrift og gøre et stort nummer ud af det, men der er alligevel et par ting, der skal være styr på.

Første skridt er at fastsætte dato og lokation og herefter indbyde den kommende mors tætte veninder og familie – husk at et babyshower er et kvindearrangement, hvorfor der typisk ikke inviteres mænd.
Næste skridt er at finde det pynt og den mad, som passer perfekt til anledningen. Oppyntningen spiller en central rolle i babyshower-traditionen, og derfor er den næsten uundværlig. Typisk er pynten lyserød, hvis det er en pige og blå, hvis det er en dreng, men I kan sagtens pynte op i andre farver, hvis I har lyst til det. På nettet findes der mange forskellige slags pynt til babyshowers, så der er rig mulighed for at finde det helt perfekte. Mange vælger at fastsætte et fælles tema for både pynt og mad, og bestiller eller laver mad/snacks, som passer til pynten – for eksempel cupcakes med lyserød frosting eller popcorn i blå bægere.

En mindeværdig dag

Når planlægningen er på plads, er der kun tilbage at fejre den kommende mor og forkæle hende med gaver til baby. Det er ikke et krav, men mange vælger også at arrangere en lille leg eller aktivitet, som kan sætte lidt gang i lattermusklerne. Alt i alt skal I bare hygge og nyde dagen, så både mor og jer får en mindeværdig en af slagsen.