Baby julefrokost

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du også i en af disse tætte mødre grupper, som har fundet sig godt til rette med hinanden, og laver en masse aktiviteter sammen. Så har i sikkert også fundet jer tid til at holde en stille og rolig baby julefrokost med god mad, hyggeligt samvær, og en masse spændende samtaleemner.

Er det dig der ligger hus til?

Det sværeste ved at afholde sådan en baby julefrokost er selvfølgelig, at få alt klar til de andre mødre kommer, da du naturligvis har en helt anden at tage hensyn til også. Der er dog råd for at få hjælp til maden, hvilken kan være den største opgave med en lille en under armen. Det er de færreste som kan håndtere de to ting på sammen tid, og i sær hvis det skal laves til en hel mødre gruppe.

Bestil din mad

Den bedste løsning for dig, vil uden tvivl være, at du bestiller din julefrokost menu ude fra, hos én af de mange køkkener som tilbyder julefrokost menu ud af huset – så du i stedet kan koncentrere dig om nogle andre ting, så som op pyntning, som er slip bart i forhold til den lille. Du vil altså kunne holde en baby julefrokost med et stort overskud, og du vil servere mad, som din mødre gruppe vil elske. Du kan se her, hvor du bestiller din julefrokost, og hvad du kan forvente at servere for dine gæster.

Find på en anden aktivitet, efter maden

Når i har spist denne dejlige middag, kan i mødre altid ty til nogle sjove tumle lege, hvis babyerne ellers er friske på dette. Ellers sørger du bare for at have nogle andre spil eller lege i ærmet, hvis alle babyerne er lagt til at sove. Uanset hvad, så skal du ikke tvivle på at i får en hyggelig dag sammen, hvis der har været styr på maden til dette arrangement.