Mor, far og børn leger i sneen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom vi efterhånden er nået til slutningen af januar, og der på kalenderen kun er en vintermåned tilbage, så drømmer vi stadigvæk om sne som bliver liggende. Der er faldet sne, og der er is at finde på flere vandpytter og søer en gang imellem. Alligevel har vintervejret endnu ikke helt levet op til vores høje forventninger. Især os med børn glæder os til at komme ud i sneen med de små. Derfor har vi store forventninger til februar som historisk set er den koldeste måned på året. Find det rigtige påklædning med tøj fra Tierra her.

Ud på de frosne søer

Dem som ikke bor inde i en af de byer som har skøjtebaner både indendørs og udendørs må hver år sætte sin lid til, at søerne fryser nok til at kunne skøjte på. Det er da også en fantastisk aktivitet, man kan dele med de små. Især fordi det er naturens helt egen form for vinterunderholdning.

Byg kreative snefigurer

Vi kender alle snemanden, som vi alle har lavet på et tidspunkt i vores liv. Men snemanden er dog ikke den eneste figur, man kan lave ud af sne. Sne kan nemlig bruges til at forme alt, man overhovedet kan komme i tanke om. Sne er ligesom sand bortset fra, at det er nemmere at samle.

Lad de små vinde i sneboldkamp

Med et stort nok areal og nok sne, så ham man den perfekte arena til en god sneboldkamp. Dette kan være en ret voldsom leg, og det skal det selvfølgelig ikke være, når man leger med sine børn. Derfor er det altid sjovest, hvis man lader de små vinde.

Ind og hyg bagefter

Imens det er super sjovt at være udenfor i sneen, så skal man selvfølgelig også ind og hygge bagefter. Varm kakao, kage og en god film er den begivenhed efter en lang dag ude i sneen.