nybagt mor hudpleje

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

For de fleste kvinder er det en hård omgang at blive mor. Med en nyfødt baby er der nok at se til, og det kan i høj grad mærkes på kroppen. Graviditet og fødsel tærer på kroppens kræfter, og det medfører ligeledes en masse ændringer i kroppen. Med en nyfødt baby får du sjældent de timers søvn som kroppen har behov for, og din krop vil kunne føles træt og udmattet i længere perioder. Som nybagt mor vil de fleste opleve forandringer i huden også, og dette er en overraskelse for mange. Din hud bliver især påvirket af indvendige faktorer såsom hormoner, stress og for lidt søvn, men ydre faktorer som sol og blæsevejr har også en stor påvirkning på din hud. Derfor er det vigtigt at pleje sin hud som nybagt mor, da den har stort behov for pleje.

Spis dig til en smuk hud

Som nybagt mor har du ikke meget tid til selvforkælelse og pleje, og derfor kan det være en god idé at forsøge at spise sig til en god og sund hud. Dette kan du gøre ved at indtage de 3 vigtigste ting, der bidrager til en smuk hud: vand, laks og avokado. Ved at spise avokado og fed fisk et par gange om ugen, vil det have en positiv effekt på din hud. De fede fisk og avokadoen er med til at fugte din hud indefra. Vand er også enormt vigtigt, hvis du ønsker at have en smuk hud. Væske styrker hudens fugtbalance, så den forbliver smidig og spændstig.

Plej huden med de rette produkter

Det er vigtigt at passe godt på sin hud som nybagt mor, og derfor er det vigtigt at anvende de helt rette plejeprodukter, som kan pleje din hud bedst muligt. Her kommer hudplejeprodukterne fra Eucerin ind i billedet, da de er specielt udviklet til at passe godt på din hud. Eucerin har et bredt udvalg af plejeprodukter til tør hud, som kan give din hud den rette mængde fugt og pleje, så din hud hurtigt kan blive smuk igen. Når huden er smuk og velplejet, giver det en masse selvtillid og selvsikkerhed, som er godt for selvværdet. En smuk hud er med til at styrke dig som nybagt mor, og plejeprodukterne fra Eucerin kræver kun et lille øjeblik af din tid, så du kan bruge så meget tid som muligt på at pleje din nyfødte.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here