score

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Oplever du også at dine kammerater gang på gang scorer i byen, og du har mindre held med det? Du spørger dine kammerater til råds, og deres svar er ikke ligefrem behjælpeligt. Læs med her – for der er hjælp at hente!

Vær selvsikker

Når du skal score i byen, er det først og fremmest vigtigt, at du fremstår selvsikker. Kvinder kan godt mærke, hvis man er usikker og utilpas i deres selskab. Derfor er det vigtigt, at du forbereder dig mentalt på, hvad du vil sige, og hvad du vil gøre for at komme i kontakt med vedkommende. Er det i baren, på dansegulvet eller et helt tredje sted du vil opsøge hende? Find ud af, hvad der føles bedst og mest trygt for dig. Spring ud i det, og vær ikke bange for at fejle.

Humor er nøglen til kvindens hjerte

Mange bliver let usikre på deres udseende, når de skal score i byen. Men faktisk viser en lang række undersøgelser, at humor har en lige så stor rolle som udseendet, når det gælder at finde en potentiel partner. Så tøv ikke med at fyre nogle gode jokes af, når du er kommet i kontakt med en potentiel scoring.

Humor viser nemlig en del overskud, og det er et kæmpe plus i hendes bog, hvis du har god humor. Men pas alligevel lidt på med de platte jokes og farhumoren – det kan nemlig have den modsatte effekt.

Komplimenter eller ej?

Komplimenter er altid dejlige at få, men det kan også blive lidt for meget. Derfor er det en god idé, at du i starten holder lidt igen med de rosende ord. Det kan også være en ide at lære at score, så du ved, hvordan man egentlig gør. Så lær at score i byen, så du ikke ender med at skræmme hende væk!