Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Med en lille ny følger ikke bare en masse kærlighed og glæde, men også en del bekymringer og overvejelser omkring, hvordan man bedst muligt varetager rollen som forælder og giver den omsorg, barnet har brug for. Meget af dette kommer helt naturligt, men det kræver også nogle hjælpemidler. Læs mere her.

De gode alternativer

Måske har I fået styr på vuggen, barnevognen og puslebordet, men hen ad vejen kan man godt komme til at revurdere, om det ville være godt med nogle flere alternativer. Før barnet kan gå, er det rart at have forskellige muligheder for, hvordan det kan ligge og sove. Her er en slyngevugge måske løsningen for jer. Den omfavner barnet og giver en illusion af at ligge inde i mors mave igen. Når baby så vugger stille og roligt frem og tilbage, kan I passende tage jer en slapper i en massagestol. Lyder det lidt for godt til at være sandt? Det er det faktisk ikke. Man kan nemlig godt investere i en massagestol til hjemmebrug.

Gør dig selv en tjeneste

Som nybagt forælder, kan man hurtigt få nogle skavanker, som man forsøger at glemme fremfor at gøre noget ved dem. Det er lettere at prioritere den lille og gemme de ømme led til senere, og her ville en massagestol jo være det rene guld til at bekæmpe spændingerne. Forestil dig at sidde og blive masseret med den lille liggende trygt og sovende lige ved siden af dig. Det kan være svært at flytte sig nogle steder med en baby i hjemmet, og derfor ville du nok heller aldrig gå til en massør, hvis du ikke havde en derhjemme. Så selvom det kan lyde voldsomt, er det værd at overveje. Der er også penge at spare i længden, siden du ikke behøver betale for en massør eller en fysioterapeut for den sags skyld.