Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er utallige af baby ting man kan vælge at anskaffe sig, når man bliver forældre for første gang. Barnevogne, baby hængekøje, bleborde og meget mere. Men hvilke af disse ting er det egentlig nødvendigt, at man anskaffer sig? Og hvilke kan man godt undgå at bruge penge på, hvis man ikke har så mange penge?

Læs med her og se, hvordan du skal bruge dine penge– blandt andet ved at tage andre forældre på råd.

Hvad siger andre forældre?

Det er først og fremmest en rigtig god ide at spørge andre forældre i sin sociale omgangskreds ad, hvad det er for nogle produkter til deres børn, som de anskaffede sig, da de først blev forældre. Spørg også mere uddybende hvilke af disse ting de enkelte endte med at bruge rigtig meget og hvilke der nærmest kun blev brugt en enkelt gang.

Var der noget der overraskede dem? Var der noget de troede de ville bruge vildt meget og ikke endte med at gøre det alligevel? Og hvad fortrød de bitterligt at du brugte penge på?

Det er altid en god ide at spørge andre mennesker om råd, som allerede har erfaring med den situation de står i. Spørg gerne alle de i din omgangskreds og familie ad som har fået børn indenfor de seneste ti år. De kan med garanti give dig nogle gode råd.

Hvis du ikke har noget imod at spørge på de sociale medier, så er dette også en mulighed. På den måde får du hurtigt rakt ud til hele din social omgangskreds og spurgt dem om råd på én gang. Det er meget effektivt!

Hvad kan du købe brugt?

Det er også en god ide at spørge sig selv om, hvilke ting man godt kan tillade sig at købe som brugt. Mange gange kan man få fat i nogle meget gode ting til sin nyfødte som brugt. Det kan være en del billigere for en at anskaffe sig og ofte er det såmænd i meget god kvalitet, selvom det har været brugt af andre før.

Mange forældre skiller sig for eksempel af med deres gamle barnevogn, fordi de har råd til at købe en splinterny. Eller måske har de bare ikke brug for den længere?

Du kan på den måde også finde meget godt børnelegetøj inde på forskellige brugte hjemmesider eller grupper på nettet, hvor forældre sælger ud af deres gamle børneting. Prøv at holde lidt øje inde på nogle af disse hjemmesider og se, om der ikke skulle dukke nogle gode produkter op, som du kan købe hjem til dine børn.

Nogle ting har du måske ikke lyst til at købe på nettet, som for eksempel børnetøj. I så fald er det helt fint at købe disse som nye. Men mange andre ting som barnevogne, babyhængekøjer og lignende kan du sagtens købe som brugt.

Sørg eventuelt blot for at vaske tingene ordentlig af før du bruger dem, så du er sikker på at de er rene, når barnet benytter dem.