Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Venter dig og din partner barn? I er sikkert vildt spændte på at møde jeres lille guldklump for første gang. Det bliver en omvæltning uden lige, hvor jeres tilværelse vil blive vendt på hovedet. Det er også en helt fantastisk tid med mange gode stunder. Inden fødslen går i gang, skal udstyret være på plads. Pak gerne tasken du skal have med på fødegangen i god tid. Herunder får du nogle bud på, hvad der er godt at have med i tasken.

Skiftetøj til dig og baby

Pak gerne et-to sæt tøj til både dig og baby. Er uheldet ude, er det rart at have rent tøj med i tasken. Til baby er det godt at pakke bodystocking, strømper, trøjer og bukser. Evt. en køredragt til turen hjem. Til dig selv kan du pakke et par behagelige bukser, en ekstra t-shirt og en varm trøje. Pak også rent undertøj i tasken.

Autostolen til hjemturen

Autostolen kan ikke just være i tasken. Alligevel skal den helst med på sygehus, så I kan transportere jeres barn sikkert hjem. Invester gerne i en autostol fra et af de mange kendte mærker hvor sikkerheden og kvaliteten er i top f.eks. Britax Römer.

Sutter og sutteflaske

Bliver dit barn ked af det eller sulten er det godt at have en sut og en sutteflaske med. Selvom du gerne vil amme, er det alligevel godt at have en sutteflaske i tasken, hvis du skal amme ud.

Trusseindlæg til dig selv

Selvom sygehuset sikkert har bind og tamponer, kan det alligevel være rart at have sine egne med hjemmefra.

Toiletsager

I tilfælde af at I skal være på sygehuset en nat eller to, er det rart at have lidt toiletsager med. Pak lidt shampoo, en deodorant, ansigtscreme og evt. en ansigtsrens.