Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En familieforøgelse kan betyde store ændringer i både ens liv, men man skal også have omstillet ens omgivelser til at der lige pludselig kommer et lille menneske der skal til at bo med en. Derfor er det altid en god idé at fjerne ting der nemt kan blive ødelagt på gulvhøjde og sørge for at alting er lidt mere stabilt i ens hjem og ikke så nemt kan væltes. Det samme gør sig gældende når det kommer til ens have. For selvfølgelig vil dit barn også gerne udenfor når det begynder at blive forår og sommer. Du kommer jo også til at bruge tid udenfor og derfor er det meget naturligt at du tager barnet med dig.

Fjern store sten eller andre skarpe genstande

Som vi alle nok ved så er et meget ungt menneske lidt klodset og kan nemt komme til skade. Derfor kan det være en god idé at fjerne dem der er nemmest tilgængelig så du ikke ligefrem inviterer dit barn til at vælte ned eller over en sten og komme til skade. Det skal selvfølgelig ikke være sådan et ens barn skal pakkes ind i vat og det har nok meget godt af at komme lidt til skade en gang i mellem.

Tænk på om der er nogle ting du kan fjerne

Når du får et barn, bliver der lige pludselig meget færre timer i døgnet til at klare alt muligt andet. Du kommer til at bruge mange timer på at passe barnet og det skal man også for at være en ordentlig forælder. Derfor kan det være du skal tænke på om der er nogle ting i din have du skal fjerne for at undgå at passe dem eller at der er ting du kan få andre eller maskiner til at klare. Det kunne f.eks. være at investere i en robotplæneklipper så du slipper for at slå græsset i tide og utide.