Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Teenagealderen kan være en skøn og lærerig tid. En stor del af dit barns personlighed bliver formet i denne alder, hvor man er meget opmærksom på, hvem man er og ikke mindst, hvem man ønsker at blive. Det kan også være en tid med mange konflikter og forandringer, men selv det slutter på et tidspunkt. Din teenager bliver voksen en dag, og det kan være en mærkelig oplevelse for dig som forælder. Jeres forhold kommer nok til at ændre sig, men det er der bestemt heller ikke noget galt i. I kan sagtens få en meningsfuld relation alligevel.

Du kan stadig være en hjælp for dit barn

Det er helt naturligt, at dit barn kan få behov for at trække sig lidt i en periode for at falde på plads i sin rolle som selvstændig og uafhængig. Når det så er sagt, kan du stadig være en stor hjælp for dit voksne barn, for eksempel når det er tid til boligjagt. I mange større byer er boligmarkedet presset, og det kan være svært at få en fod indenfor, når man er er ung og uden opsparing. Et forældrekøb kan give dit barn en chance på boligmarkedet og kan være en god investering for dig i den lange ende. Du kan læse mere om forældrekøb her.

Hold fast i de gode oplevelser

Når dit barn er ved at blive voksen og måske ikke bruger lige så meget tid hjemme, så er I nødt til at gøre noget aktivt for at få set hinanden. Her handler det om at holde fast i de gode oplevelser og gøre ting sammen, som I begge er glade for. I kan for eksempel gå ture, tage ud og spise, lave mad sammen eller slappe af foran fjernsynet. Så længe I hygger jer med hinanden, er der ikke nogen aktiviteter, som er forkerte.