Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er børneværelset til jeres baby indrettet, som I gerne vil have det? Den minimalistiske stil som i dag er rundt i de fleste danske hjem, kan føles meget kold i et børneværelse. Et børneværelse må gerne være fyldt med farver og legetøj. Det behøver ikke at ligne noget, som skal fotograferes til at magasin.

Farve på børneværelset

Hvis I gerne vil holde jer til det minimalistiske, så er dette stadig muligt med farve på børneværelset. Der er ingen som siger, at det er nødvendigt at få malet alle vægge skrigende pink for, at der kommer farve og liv på værelset. I kan vælge at male væggene dusty pink, som er en blød svag rosa farve. Den passer overalt og er en meget populær farve pt. Hvis I overvejer at få malet på børneværelset, så kan maleren i Hillerød hjælpe jer. Læs mere her.

Hvis I ikke ønsker at få malet børneværelset, så er der andre måder at få farve ind i rummet på. Dette kan være ved legetøj eller farvede møbler. Det kan også være ved billeder på væggene. Der er altså mange muligheder for, hvad I kan gøre for at værelset ikke er hvid på hvid med en strejf af grå.

Praktisk anvendelse

Imens jeres barn stadig er baby, kan I bruge børneværelset til praktisk anvendelse. I kan eksempelvis lave pusleplads derinde, så I slipper for at bruge plads på dette på badeværelset. I kan også indrette en hyggekrog, hvor I har lyst til at bruge tid inde. Jo mere tid I bruger derinde sammen med jeres baby, jo mere tryg bliver jeres baby og kan på sigt bedre være alene på værelset.

Der er altså flere muligheder til både hvad I kan bruge børneværelset til og hvordan det kan indrettes. I skal selvfølgelig vælge det, som passer ind i jeres hjem og lyst.