Nyfødt babyhånd

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Tiden som nybagt mor er fantastisk og muligvis en af de lykkeligste i en kvindes liv, men det er også en hård tid. Livet som mor er en helt ny tilværelse, som man skal finde sig til rette i. Pludselig har man ansvaret for et lille menneske, som man elsker meget højt, og det kan være skræmmende. At de fleste nætter byder på meget lidt eller ingen søvn hjælper ikke på det, og det er ikke unormalt at mangle overskud i denne periode. Derfor er det vigtigt at huske at være god ved sig selv. Her kan du få nogle gode råd til, hvordan du bedst gør det.

Klæd dig behageligt

Først og fremmest skal du føle dig godt tilpas, og her hjælper det meget at klæde sig behageligt. Vælg behageligt tøj, som ikke strammer eller på anden måde er hård ved din krop. En blød amme-bh er guld værd og helt klart et musthave. Hvis du mangler en blød bh, som er behagelig og praktisk, men samtidig flot, kan du se udvalget af amme-bh’er her.

Vær god ved din krop

Lyt til din krop og lad være med at overanstrenge dig med for hård motion eller for mange planer ud af huset. Derudover er det også rigtigt vigtigt at sørge for at få sund og nærende mad hver dag, så kroppen og hovedet får god energi.

Husk at slappe af

Sidst, men ikke mindst, skal du huske at give dig selv lov til at slappe af. Livet som nybagt mor er kaotisk og rodet, og sådan skal det være. Det er hårdt arbejde at tage sig af et lille barn, så det er helt okay, at du ikke når det hele. Nogle gange er det bedre at tage en lur på sofaen, mens baby sover, så du er frisk til når han eller hun vågner igen.