Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange danskere, der har investeret mindre og større formuer i dyrt design. Både i form af pyntegenstande men i høj grad også møbler. Langt de fleste designermøbler kan naturligvis godt tåle helt almindelig brug, og de fleste har da den holdning at de er til for at blive brugt. Der kan dog også være ting, som man er meget øm overfor. 

Det kan være dyre glasting, eller skrøbelige møbler der har en eller anden affektionsværdi. I stedet for at gå og være bekymret over, at der skal ske noget med dem, så overvej at få dem opbevaret. Især hvis der er tale om arvestykker, der ikke kan erstattes, kan det være klogt at sikre dem.

Opbevar det og få ro i sjælen

Du vil uden tvivl ærgre dig meget, hvis din søde guldklump lige pludselig har lavet ridser i det 100 år gamle sofabord du har arvet fra din afdøde oldemor. Børn er voldsomme i mange år, men det er især i de første af deres leveår, at det er svært at forklare dem, hvad de må og ikke må. Små børn har en tendens til gerne at ville slå med ting, hvilket kan være alt fra fjernbetjeninger til kopper, eller hvad der nu er i nærheden. 

En god mulighed er derfor at lege et lagerrum eller ligende, hvor du kan have genstande og møbler stående et par år, til de er klar til at komme tilbage i hjemmet. Som du kan se her, koster det ganske få hundrede kroner om måneden, og hvis det er noget der har affektionsværdi, er det givet godt ud.