Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At blive nybagte forældre er nok noget af det vildeste, man overhovedet kan forestille sig. Det er en strøm af alle de forskellige følelser, vi som mennesker kan føle blandet med en ret stor del søvnunderskud. For selvom man absolut vil gøre alt for ens nyeste familiemedlem, behøver det ikke at betyde, at det ikke er hårdt.

Derfor er det altid en god idé at undersøge forskellige artikler med lister over ting, som man måske har glemt i farten. Og det er lige præcis det, du finder her. En simpel liste over artikler, som mange glemmer, også skal være en del af barnevognen.

Gode lagner også til barnevognen

Først punkt på listen er noget så simpelt som et lagen til barnevogn. Det lyder måske en smule banalt, men i hele virvaret med at finde frem til den bedste seng inde på børneværelset glemmer mange faktisk, hvor mange timer der også skal bruges på at sove i barnevognen.

Det er nok mere i den praktiske boldgade, sådan at skrive sig bag øret at der også skal styr på lagnerne til barnevognen, men det er der jo heller ikke nogen skam i.

Ekstra tøj til når uheldet rammer

Næste forholdsvis simple punkt på vores lille liste handler lidt mindre om selve udstyret og lidt mere omkring den lille nys velvære. Her taler vi naturligvis og et – eller flere – forskellige sæt tøj, til når uheldet rammer.

Det er måske en smule irriterende at høre som nye forældre, men der er ingen, som ikke kommer til at stå i en situation, hvor der er brug for et nyt sæt tøj. Meget kan gå galt, og det er også helt okay – så længe at man altså er forberedt på det. Med forskellige ekstra sæt tøj vil både forældre og barn være så forberedte, som man nu kan blive.

Måske endda en lille taske til dig

Sidste punkt på listen, som vi håber, at du har fået godt udbytte af, omhandler faktisk ikke så meget hverken barn eller udstyr – men noget så selvfølgeligt som dig.

Barnevognen er en fantastisk størrelse, og der er masser af plads til, at du også kan have en mindre personlig taske liggende. Det er perfekt til at have dine yndlingsprodukter og andet praktisk liggende i, således du også altid har det, du har brug for lige ved hånden.

Vi må nemlig aldrig glemme også at passe godt på os selv.