Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Så har du allerede oplevet nogle af livets største glæder. Hold op hvor kan man elske sine børn højt. Det er helt utroligt, som ens eget barn bare er det sjoveste, smukkeste og skønneste lille væsen i hele verden, ikke? Sådan føles det i hvert fald, når man er mor. Jo bevares, de kan også være besværlige og livet før dem var da også meget rart, men vil vi undvære dem? Nej, vel? Selvom det kan være hårdt at være mor, så opvejer det lille smil det hele.

Den dyreste alder

Selvom børn er fantastiske, så er de også dyre. Bare babyens første leveår, skifter den tøjstørrelse i gennemsnit 5 gange. Det er altså 5 gange du skal skifte en hel garderobe ud, på kun et år. Hold nu fast. Tænk hvis vi kunne skifte hele vores egen garderobe ud, fem gange om året. Har du flere børn, kan du være heldig at de kan arve fra hinanden. Men får du en af hver, så bliver det altså små pebret med alt det børnetøj. Heldigvis er det kun det første år, hvor de skifter tøjstørrelse så ofte. Men det er alligevel sjældent, at dit barn kan passe samme vinterjakke eller flyverdragt, to år i streg når de er små. Så specielt overtøj og sko er en stor post, når man er forældre. Der var en sommer, hvor min søn voksede ud af 3(!?) par sandaler, på kun en sæson. Av for pokker min pengepung.

Spar penge på børnetøj

Der er heldigvis noget du kan gøre. Det første vi vil anbefale dig, er at kigge på sommertøj om vinteren og på vintertøj om sommeren. Der kan være mange penge at spare, hvis du kigger på tøj til den modsatte årstid. Specielt på overtøj, vil der være mange penge at spare. Er du derfor på udkig efter tøj til din lille søn til sommer, så tag hellere et kig på overtøjet til ham først. Sommerjakker til drenge, er der for eksempel mange penge at spare på, når du kigger online, men også både kortærmede bodyer, små shorts og solhatte, vil være en god ide at kigge på, på denne tid af året. Fordi selvom vi elsker vores unger højere end noget andet, er der ikke grund til at betale fuld pris for alt. Så gør dig selv og din pengepung en tjeneste og shop udsalg. Og glem ikke, at du finder det bedste udsalg udenfor sæson.