Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har en baby, så er der ingen tvivl om, at det du ønsker er, at din baby har det så godt som muligt. Nu, men også i hele det liv der ligger foran ham eller hende. En af de ting der kan stå i vejen for dette, er at vores jord er under et konstant stigende pres fra forurering, CO2 udledning og ikke have der er fyldt med plastikflasker, dunke og lignende.

Du kan naturligvis ikke sætte en stopper for dette alene, men du KAN være med til at gøre en forskel, og mange bække små, kan ende med at have en stor betydning for vores fælles fremtid på jorden. En af de ting som du kan, og som alle bør gøre, er at skære så meget ned på plastik som det er muligt. Desværre er der rigtig meget, der stadig leveres i plastik, så helt fri bliver du nok ikke, men her er nogle råd til hvordan du kan skære ned.

Drop engangskrus og flasker

Når du skal have en kop kaffe med ud på barnevognsturen, så tag en kop kaffe med hjemmefra i et termokrus. I stedet for at købe en kop kaffe i en engangsbæger i den lokale espressohouse, så tag din egen med. Det sparer dig for 50 kroner, og miljøet for et krus der bliver smidt ud, du kan købe et miljøvenligt krus lavet af bambusfiber her.

En anden ting du kan gøre, er at droppe engangsvandflaskerne. Der bliver solgt millioner af kildevand i plastikflasker hver eneste måned. Det kan ikke siges tydeligt nok. Drop dem. Tag vand med hjemmefra i en vandflaske lavet af glas eller andet materiale, der kan bruges  igen og igen. Du sparer igen både miljøet og økonomien.

Hvis du hver gang du gør en af disse ting i stedet ligger de penge, du ville have brugt i en krukke, vil du have en solid opsparing inden for ganske få måneder.