Tapet til børneværelset

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det rigtige tapet kan gøre en verden til forskel – på både godt og ondt. Ligesom et savsmuldstapet kan få livsmodet til at falde ved de fleste, kan et lækkert tapet med et flot mønster live et helt rum op. Børneværelset er ingen undtagelse, og her giver vi dig et par tips til lækker tapet til de mindste.

Stilrent eller levende?

Det er meget forskellige, om det er mor eller barn, der bestemmer indretningen på børneværelset. Hvis det er mor, forestiller vi os, at du går efter et stilrent og pænt look. Heldigvis er der masser af muligheder – endda også med børnemotiver.

Du kan for eksempel vælge et tapet med stregtegninger eller søde mønstre, som kan matches til resten af rummet.

Hvis barnet bestemmer, er det sandsynligt, at ønskerne er superhelte, Star Wars, søde dyr eller noget lignende. Alle disse – og meget mere – fås naturligvis også som tapet. Især de store franchises kan du altid finde, og de fås ofte i forskellige designs.

Sæt selv tapet op

Når du har fundet det rigtige tapet, kan du sagtens selv sætte det op. Du kan finde masser af guides på nettet, som du blot skal følge. Især hvis du køber non woven- eller vlies-tapet er opgaven nem. Det er nyere tapettyper, som er væsentligt nemmere at sætte op end det klassiske papirtapet, som man brugte for et par år siden. Blandt andet kan du nemmere undgår sprækker mellem banerne, fordi tapetet ikke trækker sig sammen, når det tørrer.

Afhængigt af tapettypen kan det være, at du kun skal tapetsere en enkelt væk eller et mindre område. Det kan give lidt og stemning i rummet uden at overtage hele udtrykket. På den måde gør ud også opgaven nemmere for dig selv, og især med et tungt mønstret tapet giver det et bedre resultat. Det er altså ingen undskyldning – det er bare med at komme i gang med tapetkosten.