Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Global opvarmning er over os, det ved vi alle sammen, og det er ikke noget, som vi kan undgå. Dog kan man tage sagen lidt i egen hånd, ved selv at passe på miljøet. Dette kan gøres på mange måder, blandt andet ved at spise mindre kød og tage offentlig transport. Men dette er ikke det eneste man kan gøre, man kan nemlig også købe møbler i genbrugsplast, læs med her, og find ud af hvordan.

Hvad er genbrugsplast?

Genbrugsplast er plastik som er fremstillet af materialer og ting, som før har været noget andet. For eksempel kan en plastikflaske med shampoo, eller en plastikbakke til frugt smeltes om til genbrugsplastik. Når dette sker, kan man efterfølgende vælge, hvad man gerne vil fremstille med genbrugsplastikken.

Hvilke møbler?

Genbrugsplast kan i princippet smeltes om og danne grobund for en helt masse nye ting. Noget af det kan for eksempel være møbler i genbrugsplast, som er beklædt med genbrugsplast planker. Som regel er denne slags møbler sorte, brune eller grønne. Et møbel som fungerer godt lavet i genbrugsplast, er blandt andet udendørsbænke. Se eksempler på fuldstændigt vedligeholdelsesfrie og miljøvenlige møbler her.

Hvorfor bænke?

Det smarte ved at lave udendørsbænke i genbrugsplast er, at de ikke skal vedligeholdes. De kan holde til alt slags vejr, og bliver ikke rådne eller slidt på samme måde som en træbænk for eksempel.

Gode materialer

Det plast, som bruges til blandt andet bænkene, er gennemfarvet, dette betyder, at skrammer og så videre ikke bliver tydelige på samme måde. De holder sig derfor flotte meget længere tid end træbænke, og kan holde til meget mere. Samtidig med, at det er godt for miljøet, fordi det er genbrugsplast. Priserne er også overkommelige, og på et niveau, hvor alle kan være med.