Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du lyst til at sy noget til din baby, men er bange for, at det er for svært, og at du derfor ikke kan finde ud af det? Fortvivl ej! Sy selv-projekter behøver ikke at være besværlige, der er mange måder at gøre det nemt for dig selv på – og så sparer du endda penge på det. Så hvis du savner at have noget at få barselsmånederne til at gå med, eller bare har lyst til at hygge dig med noget, der kommer til barn til gode – så bliv inspireret her.

Det skal du bruge

Første skridt er samle udstyr og materialer. Du skal selvfølgelig bruge noget stof. Mange butikker har et kæmpe udvalg, så forbered dig på, at det kan blive lidt svært at vælge. Derudover skal du bruge en symaskine. Småprojekter kan godt sys i hånden, men det er både nemmere og hurtigere at sy på symaskine, og sømmene bliver ofte også pænere. Hvis du endnu ikke er helt sikker på, om syning lige er dig, kan du eventuelt låne en symaskine i en periode for at vurdere, om du selv skal investere i en.

Inspiration – hvad kan du lave?

Når udstyret og materialerne er samlet, er det tid til at finde ud af, hvad du kunne tænke dig at sy. Mulighederne er mange, og kun din egen fantasi sætter grænser. Du kan for eksempel sy et sæt sengetøj, en uro, en bodystocking eller noget helt fjerde. Når du har bestemt dig for, hvad du vil sy, findes der på nettet masse manualvideoer, der kan guide dig godt på vej.

En af fordelene ved at sy dine egne ting til baby er, at du kan ende med et helt unikt resultat, som ingen andre har. Ved selv at mikse stof, mønstre og farver kan du sætte dig eget præg på din babys ting, hvilket kun gør dem mere personlige.