Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At blive forældre, og specielt at blive forældre for første gang, er forbundet med en masse helt specielle følelser og glæde man slet ikke anede eksisterede. Men med børn kommer der også en masse bekymringer og ikke mindst spørgsmål, som man ikke har den fjerneste ide om. Sådan er det med alle nye ting i livet og især med børn.

En af de ting man dog kan være helt sikker på, når det kommer til at få børn, er at der er millioner og milliarder af kvinder, der har været igennem mere eller mindre præcis det samme tidligere. Det betyder også, at der er en kæmpe kilde til viden og gode råd derude.

Der findes en lang række muligheder for at få få professionelle råd fra sundhedsplejersker, jordemødre og lignende, hvilket naturligvis er det bedste, hvis der er tale om sundhedsmæssige spørgsmål, er det selvsagt at det er en god ide at spørge fagfolk, der ved hvad de snakker om. Når det kommer til dagligdagsspørgsmål og gode råd, er mødre som er i samme situation som en selv, ofte en bedre måde at få svar.

Her er der et forum der er over dem alle, og hvis du allerede har børn, så er du nok stødt på det, og hvis du ikke har, men har på vej, så vil du lære det at kende i løbet af ganske kort tid.

Billedet her er lånt fra 1902 Software der har lavet hjemmesiden

Svar på ALT

Min-Mave et et sted, hvor man kan finde svar på alt hvad der har med børn at gøre, og med alt mener vi alt. Der findes stort set ikke det spørgsmål, som der ikke findes et svar på, og det behøver knap nok være relateret direkte til børn. Det kan også være alt fra pasningsregler til børnepenge og gode råd om motion og meget meget mere.

Det er som sagt måske ikke her man skal spørge til råds omkring sundhed, da man hurtigt kan få svar, der ikke nødvendigvis går helt hånd i hånd med lægevidenskaben. Men søger du et råd til hvordan man får den lille til at sove, spise mere eller noget helt tredje, så kan du uden tvivl finde tusindvis af dem her.