Jule og nytårsmiddagen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det fleste der får børn, oplever at der har mindre tid til alt. Sig selv, venner og ikke mindst madlavning. Det er lidt paradoksalt fordi man gerne vil give vores børn det bedste og vi ved alle sammen godt at mad er vigtigt for at de vokser op og er sunde og raske. Alligevel så må mange ty til de nemme løsninger i hverdagen og køledisken i supermarkener bliver hurtigt en god ven. Det betyder selvfølgelig ikke at frost mad er årligt, faktisk er der ofte flere vitaminer i frosne grøntsager end i dem er mineraler og vitaminer utroligt godt.

Den søde juletid

Nok om det. Nu er den nemlig snart jul og nytår og mon ikke de fleste gerne vil lade deres børn opleve disse højtider med alt hvad en indebærer. Brunkager, mandariner, klejner, pebernødder, kransekage og selvfølgelig julemaden. Problemet er dog at det ofte er noget som tager lang til at lave og her kommer mange til kort. Er man så heldig at man har lidt større børn, så er det selvfølgelig rart at kunne tage dem med i køkkenet og så sammen lave julesmåkager, kradsekage og andre klassikere, men har man mindre børn, så kan det være svært at få tid til det. Det føles måske som tidsspild at stå i køkkenet nå man egentlig hellere vil sidde og lege med sine børn.

Maden udefra

Heldigvis er der mange der vælger at få maden uden fra både julemaden og nytårsmenuen (se f.eks. her). Man kan få den leveret dagen i forvejen, så den bare skal opvarmes når det passer en. På den måde får man det bedste fra 2 verdener – man får introduceret sine børn for højtidernes mad og samtidig får man tid til det som julen og nytår i virkeligheden handler om – at være sammen med dem man holder af.