Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Går du og leder efter noget at dekorere børneværelset med? Skal du til og have dit første barn og ved ikke, hvad barnet har brug for? Svaret er et legetæppe! Et legetæppe er ikke bare, som navnet antyder, et tæppe hvorpå barnet kan lege i timevis – det er også et blødt underlag for barnet at tage en lur på, imens du ordner vasketøjet. Både du og dit barn vil få stor glæde af et legetæppe! Det kan nogle gange være hårdt for forældre og bedsteforældre at komme ned på gulvet og lege med de mindste, men med et legetæppe kan både du og den yngste sidde varmt og blødt.

Barnet kan få glæde af et legetæppe i rigtig mange år. Hvis du har en lille baby, så er det et perfekt sted at placere babyen på med en rangle eller en blød bamse. Når så barnet bliver større, så kan han/hun selv begynde at placere legetæppet alt efter hvor henne, det sjove foregår. I kan også lege jorden er giftig og bruge et legetæppe som ø. Du finder her det store udvalg af legetæppe.

 

Dekorativt og praktisk til hjemmet

Rent praktisk så er et legetæppe en god investering i langt de fleste hjem. Hvis der er fodkoldt i hjemmet, kan det være en god ting for barnet at have et varmt og trygt sted at gå hen. Det kan også være at I bor i et hjem med gamle trægulve. Her kan man risikere at få splinter i fødderne, og det ønsker man ikke for den lille. Dit barn vil med garanti være glad for et blødt sted at lege med LEGO eller læse en bog i stedet for på det hårde gulv.

Der findes legetæpper i mange stilarter og farver. Den moderne husstand ønsker typisk gerne de mere neutrale nuancer, og dem findes der en masse af. Du kan finde et legetæppe med flæser, pomponer og quiltet mønster. Disse sjove kanter på et legetæppe indbyder til at blive rørt ved, og dit barn vil med garanti elske at nulre flæsekanten. Dermed lærer barnet også at føle og fornemme. Det er helt sikkert, at både dig og dit barn vil komme til at holde af dette legetæppe