Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Tag din madlavning til næste niveau og lær at lave rigtige pizzaer på ægte napolitansk maner. Læs med her.

Bag dine pizzaer selv

Der findes efterhånden et pizzeria på hvert et gadehjørne i Danmark. Du har helt sikkert også en yndlingspizza, som du altid bestiller, når du får lyst til hurtigmad. Har du nogensinde været på ferie i pizzaens hjemland, så ved du også, at din lokale takeaway sjældent kan stå mål med den ægte vare. Så hvorfor ikke begynde at bage dine pizzaer selv? Med en gang pizzamel, den rette opskrift og de rigtige råvarer, kan du få ægte italiensk stemning hjemme i dit eget køkken. Bag for eksempel en klassisk italiensk pizza som Napoletana med lækre marzano-tomater, basilikum, hvidløg og ægte italiensk olivenolie. Eller hvad med den enkle pizza Margherita, som blev skabt som et symbol på det italienske flag: røde solmodne tomater, hvid mozzarellaost og grøn basilikum.

Det handler om råvarer

Grundlæggende handler det om at få fat i de rette råvarer. Den ægte italienske pizzamel og de rigtige solmodne tomater. De fleste ægte, italienske råvarer kan du købe online hos virksomheder som for eksempel https://www.foodfreaks.dk/.

Du vil sikkert hurtigt opdage, at pizzamel ikke blot er pizzamel, som du kender det fra de danske supermarkeder. Du kan vælge mellem mange meltyper, for eksempel Manitoba, Nuvola eller Semola. Når du har fået fat i de rigtige ingredienser, er det bare at gå i gang med at lave din pizzabund. Den nok vigtigste del af din pizza. Den skal helst have det helt korrekte crunch. Du kan finde mange lækre opskrifter online. Har du adgang til en stenovn eller en ægte pizzaovn, bliver afbagningen helt perfekt. Men mindre kan også gøre det. Med en pizzasten og en bagespatel kan du nå langt hjemme i dit eget køkken.