wine family

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du vidste det måske ikke, men du har faktisk mulighed for at få vin på abonnement. Dette er den perfekte mulighed for aldrig at gå ned på gode vine til forskellige arrangementer og selskaber. Nogle vine vil være perfekt til en fredag aften i sofaen, hvor andre passer bedre til de større selskaber med stor middag. Dertil slipper du for at slæbe forskellige vine hjem fra butikkerne, men i stedet kommer det direkte til døren.

Prøv medlemmernes favoritter af

Når du har vin på abonnement, har du en god mulighed for at smage, anmelde og vurdere en masse forskellige kvalitetsvine. I den forbindelse kan du også læse andre medlemmers oplevelser med vinene. Hvis du er ny i vinuniverset, er dette en mulighed for at blive klogere på de andre medlemmers oplevelser med vin på abonnement og de vine, som de får hjem. Det kan også give mulighed for at få en viden om, hvilken vintype, som passer til hvad. Hvilken vintype er mest dig? Og hvilken vin skal du vælge til bøffen og fisken? Det kan du blive langt klogere på ved at læse andre medlemmer af vin på abonnements anmeldelser og oplevelser.

Del dine egne oplevelser

Når du selv får vin på abonnement hjem, så har du også mulighed for at dele dine egne oplevelser. For ligesom du får stor gavn af andres oplevelser, får andre også stor gavn af dine oplevelser. Derfor er der god grund til at dele dine oplevelser med de forskellige vine. Det kan være, at du gør dig nogle bestemte erfaringer. Måske finder du ud af, at en bestemt vin passer til en bestemt ret. På den måde hjælper i medlemmer med vin på abonnement hinanden med at få den bedste oplevelse med de forskellige vine.