Glad dreng

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Et personligt sted

Et børneværelse er ikke bare et børneværelse, det er stedet hvor barnet har sin hule og alle sine ting, som legetøj, bamser og andre personlige ting. Et godt børneværelse bør være personligt og være stedet, hvor det er barnet, som har noget at skulle have sagt. Derfor bør et børneværelse også ligne et børneværelse. Men hvordan gør man det stilfuldt, uden at man får det til at ligne et værelse for en voksen? Det man kan gøre er at tilføje farve i rummet, men det skal være på en rolig måde, så man ikke kommer til at blive overvældet over kraftige farver.

Flotte lamper til børneværelset

Farverne bør være afdæmpede, da det giver en større ro på værelset. Hvis man vil bruge farver på værelset, er der mange måder at tilføre dette på. F.eks. kan man købe lamper, som har passende farver, der kan f.eks. findes sådanne lamper ved denne shop. Shoppen Designovation har flere forskellige stilfulde børnelamper, som man kan bruge til indretningen. De findes f.eks. i en lys blå eller lys grøn. Der er selvfølgelig også den mere traditionelle måde, at tilfører farve i et rum på nemlig ved at male væggene. Men hold det simpelt og afdæmpet også selv om det er et børneværelse. På den måde kan man skabe et unikt børneværelse i boligen, som ikke er fyldt med kraftige farver.

Lad barnet bestemme nogle enkelte elementer

Hvis resten af boligen er stilfuld og simpel i indretning og farvevalg, bør et børneværelse ikke skille sig for meget ud. Det vil give et lidt forket indtryk af boligen, men der skal selvfølgelig være plads til, at børnene også kan have deres eget. De skal også have noget, som de selv godt kan lide, så de kan følge sig tilpas. Barnet vil helt sikkert blive glad for, hvis det selv må få lov til at bestemme nogle enkelte ting. Så følger barnet også at barnet har haft en finger med i indretningen.