Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som forældre kunne man måske godt nogle gange ønske sig, at hvis bare ens barn var sulten nok, så ville det spise, hvad man serverede. Så nemt er det bare sjældent. Og mange forældre kender måske oplevelsen af at have et barn, der er svært at tilfredsstille, når det kommer til mad. Selvom der desværre ikke findes en nem løsning på problemet, så kan der muligvis være hjælp at hente ved at følge nogle af de råd, du får i denne artikel.

Prøv forskellige smage af

Et kræsent barn kan virke svært at tilfredsstille. Og hvis man allerede har købt ind i dyre domme af babymad, så ville man måske også mest af alt ønske, at barnet spiste det, man serverede. Men du er desværre nødt til også at lytte til dit barn.

Eksperimenter med nogle af de mange smagsvarianter af Semper babymad. Så kan du sikkert finde noget, som dit barn kan lide. Du kan vælge at få en babykasse, som består af mange forskellige smagsvarianter. Så bliver det nemmere at prøve forskellige ting af, indtil du finder det helt rigtige.

Gør overgangen fra modermælk lidt nemmere

Nogle gange kan det også virke som lidt af et chok for den lille, når han eller hun for første gang skal prøve noget andet end modermælk. Derfor er det vigtigt, at du gør dit bedste for at gøre den overgang så nem for den lille som mulig.

Du skal ikke bare give op på modermælken fra den ene dag til den anden. Derimod kan det være en god idé at give din baby en lille smagsprøve babymad i starten. Hvis det så ikke er noget, dit barn er helt tryg ved, så vil det ikke få en dårlig oplevelse med det. På den måde bliver det nemmere at prøve igen en anden gang.