Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Synes du også at livet som en småbørns forælder kan være lidt hårdt nogle gange? Vi er helt enige. Søvn er ofte en mangelvare, hvor det føltes, som at vinde i lotteriet med en hel nats søvn. Rengøringen bliver gjort mindst ti gange om dagen, eller måske bliver det bare slet ikke gjort, fordi der ikke er tid eller overskud. Ingen grund til bekymring. Læs med her og få nogle gode ideer til, hvordan i kan gøre livet lidt nemmere for jer selv.

En god vugge giver også forældrene bedre søvn

Kender du det, når du har sovet i en seng, som ikke passer til din krop? Det giver dig helt sikkert en masse bøvl med at sove, og du sover sikkert ikke så godt. Det er det samme for dine børn. Hvis de ikke sover i en god vugge, får de ikke den søvn, de skal bruge, de vågner oftere om natten og holder derfor jer som forældre oppe også. Ingen børn er ens, og derfor skal I også finde en vugge, som passer perfekt til netop jeres barn. På hjemmesiden her kan i finde et stort udvalg af vugger med forskellige fokuspunkter. Så er der garanti for at i kan finde en vugge, som passer til jeres barns behov – hvilket i sidste ende vil give jer den søvn, i har brug for.

Nem og hurtig rengøring med et stoleunderlag

Halter rengøringen også hjemme ved jer, fordi det simpelthen er for besværligt? Eller måske orker i det ikke, fordi jeres barn alligevel roder det hele til igen om et øjeblik? Begge dele er selvfølgelig helt okay – og helt normalt, når man har små børn. Den vigtigste rengøring du skal fokusere på er, når dit barn lige har spist. Det kan nemlig godt være en beskidt affære, hvor både spisestedet og barnet kan blive rigtig griset til. Start med at tørre jeres søde barn af, så han eller hende kan sættes et sted i kan se med noget legetøj, så kan i derefter fokusere på at gøre spisestedet rent. En af jer kan så tørre barnestolen af, hvor den anden nemt kan rengøre gulvet. Hvis i har gulvtæpper, et stengulv eller et fint trægulv kan et stoleunderlag til småbørnsfamilier være en rigtig god løsning til nemt at gøre ens gulv rent. Så kan stoleunderlaget blot blive tørret af med en fugtig klud og vupti, så er der rent.