Legeplads

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du børn, som er et par år efterhånden, er de sikkert i den alder hvor de elsker at komme på legepladser, og få brændt noget krudt af. Men du oplever sikkert ofte at de legepladser der er offentlige steder, også er fyldt med mange andre børn, og dit barn bliver måske irriteret over at gyngerne eller noget andet er optaget. Så hvorfor ikke selv have en lille legeplads stående i jeres egen have, hvis vi alligevel har pladsen til det.

Byg et legetårn

Børn elsker at kravle og klatre sig igennem tårne og tunneler, og rutsje ned igen. Så skal du bygge en legeplads i haven, så vælg at bygge et klatretårn, men en tilsvarende rutsjebane. Du skal ikke være i tvivl om den vil blive brugt, for det er nok en af børns mest elskede legepladsopfindelser. Mange vælger også at bygge et gyngestativ eller en sandkasse, hvilke fylder væsentligt mindre. Så er pladsen i haven ikke så stor, så er disse to naturligvis også værd at fortrække. Hvis du gerne vil undgå at bygge, så kan du se hvor du kan købe færdigbygget legepladser lige her.

Aktivére dine børn

Når du bygger et legepladsareal i haven, vil du kunne aktivere dine børn meget mere når de er hjemme, og de vil ikke bruge nær så meget tid på at kigge på fjernsynet, eller på ipad´en. Dit barn vil altså både blive udfordret fysisk og mentalt, hvis disse legearealer bliver installeret i jeres have.

Gør din have til samlingspunkt for vennerne

Er dit barn begyndt i børnehave, er han/hun sikkert også ved at få en masse venner, som gerne vil lege sammen i weekenderne. Med en legeplads i haven, vil dit barn helt sikkert være favorit valget, når det skal findes ud af hvem de skal lege hos. Dit barn vil altså blive en efteragtet ven, som vil få rigtig mange venner på besøg i gennem sin barndom. Så hvorfor skulle man ikke vælge at bygge et legeareal i haven?