Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Efterår og vinter er årstiderne med mange vejrskift og store sving i temperaturer. Det kan derfor være svært at vide, hvad man har brug for i garderoben, både som stor og lille. De små skal gerne have deres garderobe klar til al slags vejr, og derfor er flere slags jakker, bukser og sko nødvendige. Her får du et par gode råde til, hvad der er fordelagtigt i et barns garderobe.

  • Garderobe til al slags vejr

Med skiftende vejr skal garderoben gerne kunne holde til både regn, blæst og sne. Det kan hurtigt blive meget med regntøj, termotøj, flyverdragter og sko. En kombination mellem disse er ofte et smart valg, særligt i sko. Med termogummistøvler får du en varm støvle, der er vandtæt. På den måde undgår du udfordringen med, at dit barn mangler støvler, når vinterstøvlerne igen er blevet våde efter en tur i vandpytterne.

  • Skiftetøj af alt

Som forælder lærer man hurtigt, at skiftetøj er alfa og omega, og gerne meget af det. Både i tøj og i overtøj. Særligt vanter og huer er godt at have et par stykker af, da det er svært at undvære i den kolde tid. Et par fingervanter er gode og funktionelle på legepladsen, men bliver hurtigt våde. Med et par stykker i garderoben, er barnet klar til leg og fjol på legepladsen dagen lang.

  • Styrk dit barns selvstændighed med garderoben

Gennem opvæksten skal barnet bygge mere og mere på dets udvikling og udvikle sin selvstændighed. Dette er garderoben også en stor del af. For barnet skaber det stor selvtillid og følelse af selvstændighed, når det selv kan trække overtøjet af og på. Her er todelte sæt oftest mest fordelagtigt, da det er nemmere at få af og på. Derudover er todelt sæt også smartest i forhold til det skiftende vejr, hvor man kan have brug for kombinationen af termojakke og regnbukser.