Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du en nybagt forælder eller har du svært ved at få dit barn til at sove? Så er du kommet det rigtige sted. Her vil du få nogle tipis til hvordan dit barn kan få en bedre søvn.

Sådan får babyer en god nats søvn

Som voksen ved man hvor vigtigt det er at få nok søvn. Hvis vi ikke får nok søvn, så bliver vi irriterede og det samme gælder for børn. Nogle aftener kan det vare en krig at få barnet til at falde i søvn. For at hjælpe forældre har vi her samlet nogle gode tips til hvordan dit barn kan få en bedre søvn. Det første tip er at dit barn skal have faste sengetider. Det er en god ide at prøve at få barnet til at sove på samme tidspunkt hver dag og få det til at stå op på samme tid. Når det er sengetid, vil barnet automatisk føle sig træt, da hjernen signalerer det. For børn er sengen også ekstrem vigtig. Derfor skal det være en ordentlig seng i godt materiale. Kapok er en naturfiber og er rigtig godt for børn – læs mere om kapok

Et andet tip er, at værelset skal være mørkt og køligt. Dette signalerer til kroppen at det er tid til at sove. Børn er glade for ritualer. Derfor er det en god ide at have nogle ritualer om aftenen inden barnet skal sove. Det kunne for eksempel være at i læser godnathistorie. Næste tip er, at man skal være tålmodig. Det kan godt være at barnet ikke vil sove med det samme, men det betyder ikke at man bare skal give op og sætte sig ind i stuen igen. Det er vigtigt at man har tålmodigheden med sig og man er fast i sin beslutning. Hvis det er sengetid, så skal barnet sove.