pandekager

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Brunch er populært, både at lave hjemme, og til at gå ud og spise. De findes dog i, mange forskellige varianter, og man kan lave en million forskellige ting, som kan spises til brunch. Selvom dette umiddelbart lyder som en positiv ting, så kan det også give problemer, da det i sagens natur bliver svære at bestemme sig for, hvad man skal servere for sine mange gæster.

Der er ofte nogen sikrer valg, som skal med, og her kan du finde inspiration til at gøre lidt ekstra for dine gæster.

Pandekager som den perfekte tilføjelse

Pandekager er altid et hit, de fleste elsker de små runde kager, og man kan tilføje hvad end man foretrækker i selve pandekagerne. Især hos børnene er de ofte populærere, så hvis brunchen er som fejring af en børnefødselsdag eller, hvis gæsterne har et par stykker, så vil pandekagerne helt sikkert blive et hit.

En anden fordel ved pandekager er også, at de ikke kræver specielt meget kulinarisk erfaring. De er ikke specielt svære at lave, man skal bare lige ind i taktikken med selve panden. Dejen kan hurtigt røres samen.

Hvis du mangler en opskrift, så kan du her finde de perfekte pandekager. Siden er klart værd at tjekke ud, ud over pandekagerne, kan du helt sikket også her samle inspiration til, hvad gæsterne har at fylde de lækre pandekager med.

Giv en twist til klassikerne

Der er nogle retter, som for mange bare skal med til en god brunch, hvis man dog synes, at disse godt kunne bruge en lille ændring, eller hvis du simpelthen synes de er blevet for kedelige, så kan man mange steder finde inspiration til at friske dem lidt op.

Til start er der de berømte røræg, her kan de nemt tviste dem lidt, ved blot at tilføje tomater og mozzarella. På samme måde kan du ændre lidt på resten, så de får et nyt udtryk.