Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Går du ofte ture med barnevognen? Det kan være, at dit barn har svært ved at sove, hvis det ikke bliver ”gået i søvn”. Derfor kan det være nødvendigt at gå flere lange ture og som minimum en om dagen. Hvis du ikke lige kan tage din mand eller veninde med, så kan det til tider være kedeligt at gå ture med barnevognen alene.

Hør lydbog på din gåtur

Hvis du godt kan lide en god historie, så kan du høre lydbøger imens du går tur med barnevognen. På den måde føler du måske, at du får mere ud af din gåtur, så du ikke blot går og keder dig. I dag findes der mange forskellige lydbøger, så du kan finde en i den genre, som interesserer dig. Du kan købe lydbøger her.

Hør musik imens

Du kan også høre musik imens du går med barnevognen. Du kan lave en god playliste med alt din yndlingsmusik og tage høretelefonerne i, når du går ud på tur. Det kan både give energi og være helt afstressende alt efter hvilket musik du hører. På den måde virker gåturen ikke så lang. Du kan også vælge at høre en ny playliste, så du får kendskab til noget nyt musik.

Løb med barnevognen

Hvis du gerne vil være ekstra aktiv, så kan du også vælge at løbe med barnevognen i stedet for at gå. Du skal blot bestemme dig inden du tager afsted. Du skal nemlig huske at have de rette løbesko osv. på, hvis du løber en tur med barnevognen. Det smarte ved dette er, at du så slår to fluer med ét smæk. Så behøver du nemlig ikke at bruge tid på at træne senere eller løbe, når du kommer hjem. Du får gjort det hele samtidig, så du bare kan hole fri, når du kommer hjem.