Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der følger mange fantastiske ting med, når man får børn. Man kommer dog heller ikke uden om, at der følger mange knapt så mange sjove ting med. En af de ting som der ikke er så mange der tænker over i forvejen, men som alligevel kommer til at fylde meget er støj. Et enkelt barn larmer ofte meget, mens to ikke bare larmer dobbelt så meget, men ofte meget mere.

De fleste er nok godt klar over, at der ikke følger ro og stilhed med, når man får et eller flere børn, men der er alligevel uden tvivl også mange, der bliver overrasket over hvor meget det rent faktisk støjer, når man har små størrelser i hjemmet.

Ting der hjælper

De fleste lærer naturligvis at leve med det, og vænner sig til at der er mere larm og støj end der tidligere har været. Det er dog heller ikke i alle tilfælde, at det rent faktisk udgør så stort et problem, at det er noget, man skal tage hånd om. Alligevel kan der være mange ting, man kan gøre, som kan hjælpe med at gøre støjen lidt mere tålelig.

Akustikken i et rum har utrolig meget at sige, og med dårlig akustik og et par larmende børn, kan støjniveauet være næsten ubærligt. En af de ting man kan gøre, er at få sat akustikplader op, da disser hjælper utrolig meget med at lyden ikke bliver kastet rundt.

Gulvtæppe er en anden ting, der har kæmpe betydning. Især med små børn foregår utrolig meget leg på gulvet, og en stor del af lydene er ting der bliver slået mod gulvet. Alt fra gåvogne til klodser, bøger og lignenden laver en voldsom larm, når det hamres mod et trægulv. Har man et gulvtæppe afdæmper det lyden meget.

Endelig er ting på væggene også helt essentielt for akustikken i et rum. Hvis man ikke har noget på væggene kastet lyden rundt og der larmer endnu mere. Så malerier, plakater i rammer, reoler, hylder og lignende giver også mere ro.