Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En mor har brug for rigtig mange ting. Du kan således hjælpe hende ved at skaffe nogle af disse ting til hende. Her får du nogle gode ideer til brugbare gaver, som du kan give til den nye mor.

En pusletaske

En mor kan blive meget glad for at have en praktisk pusletaske. Du kan således købe en pusletaske til hende. Det kan du for eksempel gøre hos luxkidz.dk.

En mor og baby yoga-session

Hvis den nye mor er rigtig glad for yoga, men ikke har lyst til at forlade sin nye baby, så kan du booke en mor og baby yoga-session. Dermed kan den nye mor dyrke yoga med sin baby samt møde andre nye mødre.

Tørshampoo

Det er normalt, at man ikke altid har tid til at vaske håret, når man skal tage sig af en baby. Du kan således købe noget praktisk tørshampoo til moren.

En madkurv

Du kan også give en stor madkurv til den nye mor, som ikke har tid til at nyde god mad hele tiden.

En kaffemaskine

Det giver god mening, at man har brug for koffein til at holde sig vågen, når man er nybagt mor. Du kan dermed gøre det nemmere for moren at lave kaffe ved at købe en kaffemaskine til hende.

En flot amme-BH

Du kan også købe en flot amme-BH til den nye mor.

Behagelige sutsko

Du kan lade moren være endnu mere behageligt tilpas ved at købe nogle behagelige sutsko til hende.

En vandflaske

Det er vigtigt, at den nye mor er godt hydreret. Du kan derfor sørge for at give hende en god vandflaske, så hun altid kan drikke masser af vand.

Kropsolie

En ny mor kan have et stort behov for at pleje sig selv med gode plejeprodukter. Du kan således købe en god kropsolie, som den nye mor kan nyde at tage på.