Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er så dejligt, at have et lille undersøgende barn i huset. Fra den lille baby begynder at se længere en blot 50 cm frem for sig, begynder at undersøge verden omkring sig og til han en dag pludselig stavrer afsted gennem huset, sker der en kæmpe udvikling. Denne udvikling er enormt vigtig for barnet, både motorisk og mentalt.

Den store udvikling sker i gulvhøjde

I denne udviklingsfase opholder barnet sig rigtig meget på gulvet. Med hjælp og opmuntring fra mor og far lærer han at ligge på maven, løfte hovedet og kigge rundt i stuen. Det er stort at se verden fra en ny vinkel. En dag vender han sig fra mave til ryg (eller omvendt) under stor jubel fra forældrene. Senere vil han begynde at møve sig frem på maven, inden han får sat knæene i underlaget for at kravle.

Et godt underlag kan stimulere udviklingen

Det siger næsten sig selv, at al den gymnastik og øvelse på gulv, kræver et godt underlag. Et hårdt og glat trægulv eller flisegulv er ikke nemt at arbejde sammen med. Er gulvet koldt, er det ubehageligt at ligge på og kan i værste fald føre til nedkøling og forkølelser. Derfor er det rigtig smart med et fleksibelt gulv af gummifliser, som du kan tage med dig overalt i boligen, ud i haven eller på terrassen. Rubberproff har skabt en serie af gummifliser, som er særlig egnet som stødabsorberende underlag på fx legepladser (indedørs såvel som udendørs), i fitnesscentre og ved arbejdsstationer.

Miljøvenlige og holdbare gummifliser

Alle gummifliser fra Rubberproff er fremstillet af genanvendt gummi, hvilket gør det til en meget miljøvenlig løsning. Gummifliserne er blevet meget populære hos børnefamilier, fordi de kan anvendes overalt uden at blive ødelagt af skidt eller vand. De kan nemt vaskes af, hvis de har været med i haven eller i sandkassen. Du kan få gummifliserne i forskellige udformninger, farver og tykkelser.