Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man venter sig en lille ny så er der altid stor spænding på og man forsøger i de 9 måneder man nu har så meget som muligt at blive klar. Både psykisk men også at de fysiske rammer er klar til at der kommer et lille barn ind i livet. Hvis det er ens første, kan det virke som en uoverskuelig øvelse at gå igennem og det virker til at der hele tiden kommer nye ting man skal tænke på og nye ting der skal klares før deadline. Er det en lillebror eller lillesøster der venter, så har man været igennem øvelsen før, men er storebror eller storesøster gammel nok til at forstå at der snart kommer en mere at dele opmærksomheden med, det kan godt blive svært og derfor handler det om at selvom den lille ny selvfølgelig skal have en masse opmærksomhed når den kommer til så skal der stadig prioriteres tid til den eller de ældre søskende. Særligt familien har en tendens til at lægge fokus på den mindste i starten og der skal i som forældre nok være gode til at give de andre opmærksomhed og kærlighed

Det kan også være ting som at i måske skal til at finde en ny bolig når nu der kommer familie forøgelse. Det kan være meget svært at finde et passenede sted og mange vil jo også gerne have et nyere sted at bosætte sig, således at man ikke skal til at lave en masse reparationer når man først er flyttet ind og samtidig også har et barn at tage sig af. Derfor kan det være en god idé at kigge efter nybyggeri der står færdig nogenlunde samtidig med at barnet kommer. Hvis i er heldige kan det være at der findes 3d visualiseringer af boligen således at i kan se hvordan det kommer til at se ud.