Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der går ikke mange uger, inden det er årets sidste dag og dermed at nytårsaften står for døren. Det er en festlig dag, hvor mange holder et brag af en fest og fyrer en masse krudt og raketter af. Det kan være en stor fornøjelse for rigtig mange, men det er ikke alle der er lige begejstret ved tanken om den ekstreme mængde bulder og brag, der er hele den dag – og ofte også i dagene op til.

Hvis i har fået jeres første barn i løbet af 2019, er dette i sagens natur første gang, at i skal prøve at holde nytårsaften som forældre. Lad det være sagt med det samme, det er langt fra altid, at det bliver den fest som man har været vant til. For nogle giver det ingen problemer, og jeres barn sover måske fra klokken 19 til klokken 7, præcis som det plejer – det er dog langt fra alle, der er så heldige.

Fra fest til forfærdelig

Hvis jeres barn hører til  den kategori af babyer/småbørn, der sover let, altså ikke falder let i søvn, men sover let, og vågner af selv de mindste ting, kan festen hurtig gå over i en stor fadæse af forfærdeligheder. Hvis det er tilfældet, kan det være en rigtig god ide, at overveje, hvor i holder jeres nytårsaften henne. Bor i eksempelvis i byen, kan i overveje om det kunne være en mulighed at leje et sommerhus et sted, hvor i kan holde det i lidt mere rolige rammer. Du kan finde alt fra almindelige til luksus sommerhuse her.

Det er ikke helt lidt meget hvor du vælger at leje et, for vælger du et af de populære områder, hvor der ligger rigtig mange huse, kan du risikere, at der er lige så mange raketter der.

Tag det som det kommer

Du kan naturligvis også vælge at tage chancen, og håbe på, at det hele forløber uden problemer. Der er mange, der går og tror at de vil skulle sidde hos deres barn hele natten på grund af de mange brag, som finder ud af, at barnet knapt ænser det.