Sko

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvorfor bliver det holdt

I USA er det normalt at man holder en form for fest eller fejring, før et barn kommer til verdenen. Er du gravid eller kender du en som er, så vil man i USA arrangere er så kaldt baby shower en til to måneder før at barnet skal fødes. Dette er for at fejre at der snart kommer en lille på vej. Det er blevet mere og mere in at holde baby shower her i landet og det er en tradition som er kommet for at blive. Denne fest er en meget god og kærlig måde at sige, vi gælder os til at se den lille, på. Det er typisk kvinder som fejrer denne begivenhed og som gør noget ud af fejringen og kommer med gaver.

Pynt op til baby shower

Når der skal afholdes et baby shower, skal der selvfølgelig pynt og bordækning til, ellers er det ikke en rigtig fest. Baby shower pynt findes i alle afskygninger. Der findes servietter, bordløbere, kopper, tallerkener, bestik osv. Servicet passer selvfølgeligt til temaet, som passer de mindste børn. Det er farverigt, med bamser, små sko og storke design, på alle de forskellige ting. Der findes også pynt alt efter om det er en dreng eller pige, den gravide venter. Der findes mange forskellige pynte genstande til bordet, så det er bare at bruge sin fantasi om hvordan bordet skal være dækket.

Man viser glæde

Med et Baby shower viser man sin glæde over at den lille er lige rundt om hjørnet og at man glæder sig til at se den lille baby. Fejringen af graviditeten indebærer også traditionelt set, fra USA, at moderne bliver overrumplet med gaver, til den lille. Det er derfor at ordet ”shower” optræder i denne forbindelse. Det er simpelthen en gave regn. Denne type fest vil typisk også være en form for et surprise-party for moderen.