Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi kender det alle sammen. Det kan være dødsvært at fjerne øjnene fra skærmen, som snart er blevet helt firkantede af de flere timers streaming, og kroppen der flad som en pandekage flyder og fylder hele sofaen. Vi kan jo på ingen måde bebrejde børnene, at det kan være svært at finde det kreative mindset frem i forbindelse med ideer til leg derhjemme, når der ligger en lokkende iPad i skuffen, der på et splitsekund ville kunne underholde børnene i timevis uden, at de behøver tænke eller opfinde nogle fantasiverdner selv. Men hvis det er gået lidt for vidt derhjemme, og du trænger til at par råd, kan du læse med her.

Fodboldmål

Ved at anskaffe sig et par fodboldmål til værelset eller haven opfordres der helt automatisk til et spil fodbold, når legekammeraterne er på besøg. Nu forestiller du dig måske sådan to store tunge fodboldmål, som man ser på fodboldbanerne og tænker, at det da var et vanvittigt forslag at smide op på disken. Og du har helt ret. Det ville nok ikke ende helt godt med sådan to store krabater på det lille børneværelse eller i baghaven. Men så er det heldigt, at der findes små juniormål og pop-up mål der passer helt perfekt ind i de små omgivelser.

Sansebold

Til de lidt mindre børn kunne en sansebold være et god bud på underholdning. Bolden er ca. 40 cm i omkredsen, og så er den fyldt op med konfetti, hvilket gør bolden fascinerende at trille og kaste med. Derudover styrker konfettibolden dit barns koordinations- koncentrations- og balanceevner.

Trampolin

Mange kender allerede til den; Trampolinen. Ved at have en trampolin stående ude i haven inviteres der til at hoppe, lege og lære nye tricks. Den kan både benyttes når man er alene, sammen med legekammerater eller med familien. Det er en sikker vinder.