3 moderigtige løsninger til hjemmet med børn

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når der er børn i huset, har de en helt naturlig indflydelse på indretningen af hjemmet. Den skal være praktisk og så sikker som muligt, så de små pilfingre ikke risikere at komme til skade eller få fat på noget, de ikke skal. Samtidig ønsker mange at indrette hjemmet med udgangspunkt i tidens boligtendenser. Heldigvis udelukker det ene ikke det andet. Indretningen kan nemlig sagtens være stilfuld og børnevenlig på én gang, som eksemplerne herunder også afspejler.

Multimadras By KlipKlap

By KlipKlap har designet en tidløs foldbar skummadras med polyesterbetræk. Madrassen er perfekt til tumling, da den måler 50×200, og der derfor er masser af plads at lege på. Når madrassen ikke er i brug, kan den foldes sammen og bruges som en sofa. Designet er stilfuldt, og materialet er lækkert og indbydende. Madrassen er således både praktisk og dekorativ, hvilket efterspørges i mange danske hjem. En klar fordel ved møblet er, at det kan følge børnene fra de er helt små, til de er teenagere og har overnattende venner på besøg.

Børnestol By KlipKlap

Et andet praktisk møbel, som samtidig passer ind i det stilfulde hjem, er By KlipKlap KK Kids Chair, der er en lænestol designet specielt til børn. Stolen er lav nok til at børnene selv kan sætte sig i den, så de behøver ikke blive løftet op på den. Materialet er blandingsuldstof, hvilket betyder, at det er åndbart og behageligt for barnet at sidde på. Desuden behøver I ikke være bekymrede for uheld, da overfladen nemt kan tørres over med en klud, hvis barnet skulle være så uheldig at spilde noget ud over stolen.

Kreative opbevaringsløsninger

Det sidste tip er lidt mindre konkret end de to første, men giver forhåbentlig også inspiration til indretningen af hjemmet. I et hjem med småbørn handler det om at være kreativ med sine opbevaringsløsninger. Stil de dekorative elementer på en hylde uden for børnenes rækkevidde eller invester i en skænk med børnesikre låger. Der er mange muligheder, det handler bare om at tænke lidt ud af boksen.